RUOKINTANEUVONTAA

Olen koulutettu raakaruokintaohjaaja®, valmistunut Natural Pets Academysta.

Teen raakaruokintaohjeita ja opastan koiran ravintoon liittyvissä asioissa.

Minulla on pitkä kokemus koirien kasvattamisesta ja erityisesti koiran terveellinen ja lajityypillinen ruokinta on yksi minun kiinnostuksen kohteista ja tärkeä osa sekä pentujen että aikuisten koirien hyvinvoinnissa.

Suunnittelen koirallesi yksilöllisen ruokavalion, joka auttaa häntä voimaan hyvin. Ruokavalio voi koostua kokonaan raakaruoasta tai osa voi olla kuivamuonaa, märkäruokaa ym.

Onko koirallasi hiivaa korvissa tai tassuissa, herkkä vatsa tai närästystä, onko turkki huonossa kunnossa? Sopimaton ruoka voi olla monen terveysongelman syynä.

Eläinlääkärin vastaanotolla ei usein opeteta koiran omistajaa ruokinta-asioissa, vaan ruokintaohjeet pohjautuvat usein kuivamuonaan, suositellaan eliminaatiodieettiä ns. hypo-allergeenisillä nappuloilla

Koirilla esiintyy yhä enemmän allergioita, ihottumaa, kasvaimia, ruoansulatusongelmia, hiivatulehduksia ja epämääräisiä vaivoja.

Nämä eivät selity ainoastaan yli jalostamisella, vaan terveysongelman syynä on useimmiten sopimaton ruokavalio, liiallinen hiilihydraattien määrä ja turhat lisäaineet.

Koirat ovat jalostuksesta huolimatta edelleen lihansyöjiä. Ravinnoksi ei kuitenkaan riitä pelkkä lihatiskiltä ostettu liha ! Koirille lajityypillinen ravinto sisältää eri eläinten raakoja lihoja, sisäelimiä ja luita. Näistä koiran elimistö saa parhaiten eläinperäistä rasvaa ja proteiinia. Luonnollisella ruokinnalla ruoka imeytyy hyvin ja suolisto rauhoittuu. Raakaruokinta ei ole monimutkaista, kunhan siihen aluksi saa ammattitaitoista ohjausta.

Haluatko että koirasi syö yhtä terveellisesti kuin sinä itse ?

Tiedätkö mitä vitamiineja koirasi ruokavalioon pitäisi lisätä ?

Oletko tietoinen siitä että koirasi tarvitsee myös sisäelimiä ja luita ?

Tiesitkö että lihan määrä kuivamuonassa on todella pieni ?

Oletko miettinyt kuinka paljon hiilihydraatteja kuivamuona sisältää ?

Mitä koirallesi antamasi namit ja herkut sisältävät ?

Lajityypillinen ja luonnollinen ravinto on jokaisen koiran terveen elämän lähtökohta. Tarpeet ravinnon suhteen vaihtelevat suuresti. Jokaisen koiran ruokinta on yksilöllistä, ja ravinnon valintaan vaikuttavat eläimen mahdolliset allergia- ja yliherkkyys epäilyt, närästys, laihuus, ylipaino, nirsoilu ja makumieltymykset. Stressi vaikuttaa myös eläimen hyvinvointiin ja voi olla syy mm. suolisto-ongelmiin ja hiivaan. Varsinkin koiran ensimmäinen vuosi voi aiheuttaa stressiä sekä koiralle että omistajalle. Tarvittaessa mietimme mitkä asiat aiheuttavat turhaa stressiä koirallesi ja mitä asialle voi tehdä.

Voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle ja koirallesi sopivan ruokavalion.

Ruokintasuunnittelun hinta:

Tutustumiskäynti/kartoitus 55 euroa /45 min.

Ruokintasuunnittelu 95 euroa / 60 min.

Seurantakäynti 40 euroa/ 30 min.

Ennen ensimmäistä käyntiä, sinulle lähetetään esitietolomake täytettäväksi.

Varaa aika: trimmaus.varaus@gmail.com tai 0445 951119

https://palapets.com/fi/
https://palapets.com/fi/

Pala 

Pala on raakaa, täysin luonnollista koiran täysravintoa, joka on mahdollisimman vähän prosessoitua. Pala ei sisällä turhia lisäaineita.
Se valmistetaan ilmakuivaamalla ilman että ravintoaineet kärsivät.

100 % luonnollista ja raakaa

Pala on raakaa, täysin luonnollista koiran täysravintoa, joka on mahdollisimman vähän prosessoitua. Pala ei sisällä turhia lisäaineita.
Se valmistetaan ilmakuivaamalla ilman että ravintoaineet kärsivät.

Vatsaystävällisistä ja hyvin imeytyvistä raaoista raaka-aineista, jotka sisältävät paljon proteiinia, hivenaineita, vitamiineja ja rasvahappoja. Mahdollisimman vähän käsiteltyinä niin että raaka-aineissa on ravintoaineet tallella. Kun syötät Palaa, huomaat pian miksi se on parempaa kuin pitkälle jalostettu teollinen ruoka.

Koirat ja kissat pärjäävät parhaiten proteiinipohjaisella ja lajityypillisellä ruoalla

Täysravintoruokamme reseptit sisältävät vähintään 82 % vatsaystävällisiä raakoja lihoja ja kalaa, 13-14 % kasviksia ja marjoja ja 3-4 % luonnon tehoaineita. Emme käytä lainkaan viljoja tai muita täyteaineita ja Palan rasvahapot tulevat lihasta.

Tukena tiede

Reseptimme kehitetään yhteistyössä DogRisk-tutkimusryhmän kanssa. DogRisk on riippumaton koirien ravintoa ja terveyttä tutkiva tutkimusryhmä Helsingin yliopistossa. Teemme myös yhteistyötä Tallinnan teknillisen yliopiston kanssa. Näin pysymme ajan tasalla ruoan valmistamiseen ja säilömiseen liittyvien asioiden kanssa.

https://palapets.com/fi/